Vildtburger med trøfler og bøgehatte

Hjemmelavede burgers er godt. Trøfler er godt. Vildtburger med masser af friskrevet trøffel er måske den bedste burger du nogensinde kommer i nærheden af.
Allesammen: Sig hej til McTruffle!

Denne opskrift giver fire små eller to store burgere

  • Burgerboller
  • 400 gram hakket kronvildt
  • Trøffelmayo
  • Brøndkarse
  • 1 lille løg skåret i tynde skiver
  • 150 gram bøgehatte
  • 8 tynde skiver tørsaltet bacon
  • 3 spsk olivenolie
  • En klat smør
  • 1 trøffel

Sådan gør du: 
Steg baconen sprød i olien. Læg dem på fedtsugende papir.
Tilsæt en god klat smør på panden.
Form kødet til bøffer (de skal være lidt større end dine burgerboller, for de krymper lidt under stegningen). Steg dem nogle minutter på hver side, alt efter hvor rød du vil have den.
Smid svampene på samme pande og giv en en hurtig tur ved hård varme.
Flæk burgerbollerne og giv undersiden en hurtig tur på en tør pande.
Fordel en spsk trøffelmayonise på bunden af hver bolle-halvdel. Læg bøffen på bollen. Fordel brøndkarse, løg, svampe og bacon ovenpå. Riv trøflen i tynde skiver og top din burger med dem.

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

Latest comments
  • Hvor ville jeg ønske, de burgere stod på menuen i aften – de ser bare lækre ud!

    – Anne

Top