Vagtel-solæg a la barnedåb

Her kommer den perfekte lille h’orderve til barnedåb af en lille ny sønderjyde. Vagtelæg er små og små babyer er små… do you get it?

Til 20 små vagtel-solæg skal du bruge:

  • 10 vagtelæg
  • 1 tsk. sennep
  • 1 tsk. eddike
  • 1 tsk. engelsksauce
  • En sjat tabasco
  • Peber
  • Paprika
  • Cremefraiche

Sådan gør du:
Kog æggene i 5 min.
Pil æggene og skær dem i halve.
Med tagsiden af en teske, udtages forsigtigt æggeblommerne ud af hver af de halve æg og placer dem i en skål. Det gør ikke noget hvis æggeblommerne går i stykker.
Mos nu æggeblommerne med sennep, eddike, engelsksauce og tabasco og lidt peber.
Bland cremefraiche, svarende til 1/3 af æggeblommemosen i æggeblommemosen.
Fyld nu hvert vagtelæg med æggeblommemos, ved at fylde æggeblommemosen på en sprøjtepose.
Drys med lidt paprika lige inden æggene sættes på bordet.

[adsenseyu1]

Written by

Hvis du på denne side falder over en ret med hjerne, lever, hjerte, hale, tæer, hoved eller insekter, så er jeg sandsynligvis ophavsmand til den. Jeg er gastronomisk interesseret med en forkærlighed for det alle andre ikke vi have og i visse tilfælde afskyr.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top