Trifli med chokolade og kirsebær

Efter jul var vi brændt inde med det meste af en krukke amarena kirsebær. Og selv om jeg har en særlig svaghed, der gør, at jeg snildt kan snacke mig igennem sådan en krukke helt alene (Man kan jo godt liiiige komme til at løfte lidt på låget, når man alligevel går forbi), så tænkte jeg alligevel, at jeg hellere måtte dele.
Og da vi samtidigt  var brændt inde med en dåse hjemmebagte chokolate-chip cookies (I know…..det er et meget mærkeligt hjem, der ikke får spist alt det lækre op!) måtte de to indebrændte lækkerier hellere møde hinanden.
Det skete så i denne nye favorit-trifli-kombination. 

Trifli med chokolade og kirsebær

Ingredienser

  • 2 æggeblommer
  • 4 spsk flormelis
  • Korn fra en vaniljestang
  • ¼ liter fløde
  • Amarena-kirsebær
  • 8 chokolade-cookies

Sådan gør du

  • Pisk æggeblommerne luftige og hvide med flormelis og vaniljekorn
  • Pisk fløden let og vend den forsigtigt i æggemassen
  • Knus chokolade-cookies let og læg lidt af dem i bunden af fire glas eller en større skål
  • Dræn kirsebærrene (Men gem siruppen til en anden god gang!) og læg et lag ovenpå.
  • Fordel cremen ovenpå.
  • Lav endnu et lag med cookies og kirsebær og fordel det sidste creme på toppen.
  • Sæt triflierne på køl, så de kan sætte sig nogle timer.
http://raavarecirkus.dk/trifli-chokolade-kirsebaer/

kirsebaertrifli2

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top