Tortilla med courgette og gedeostgratinerede courgetteblomster

Med 10 squashplanter der hver giver i gennemsnit 10 squash, er der potentialle til at slippe squash-kreativiteten løs i juli!

I Spanien kan man få squash-tortilla på en hver tapasbar, og det er der faktisk en god grund ti. Nyhøstede og sprøde squash er sprøde, små, delikate og smager fantastisk. Og selv om du skal skaffe dine squash fra grønthandleren kan du roligt kaste dig over at lave tortilla med squash.

Rigtig tortilla laves med kartoffelskiver, så du kan også vælge at blande lidt nye kartofler i din squash-tortilla.

2-3 små courgetter/squash
1 løg
6 æg
Olivenolie
salt/Peber

Sådan gør du:
Varm olien op på en god stor stegepande. Tilsæt løg og sauter. Tilsæt skiver af courgette og steg med til de er godt varme og begynder at tage farve.
Bland æg med salt og peber og pisk det sammen. Tilsæt æggeblandingen til grøntsagerne og sørg for at dække coutgetterne godt til.
Steg ved svag til medium varme til æggene er næsten “sat”. Slut af med at smide den i en 220 grader varm ovn i et par minutter til den en gennembagt.
Gedeost-gratinerede courgetteblomster
4-8 courgettteblomster
50 gram god tør gedefeta
8 mandler
Peber
Olivenolie

Sådan gør du:
Bland gedeost med de andre ingridienser og fyld de rensede courgetteblomster (Husk at fjerne støvdrageren) Steg dem ved høj varme på en pande med olivenolie. Server straks.

20120718-160004.jpg

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top