Tarteletter med broccoli og forårsløg

Tarteletter med høns i asparges er en klassiker, som alle kender. Men hvad gør man når man brænder inde med tre pakker for mange indkøbte tarteletter købt i Bilka før jul?

Man genopdager den “lille tærte” og varierer fyldet.

Ingen tvivl om at ægte gourmeter bager deres egne tarteletter – helst af hjemmelavet butterdej , til nød af købeditto.
Men ingen er fuldkommen, og skal der forceres et hegn, så er her et godt bud.

  • 1 broccoli
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 dl grøntsagsfond
  • 3 dl mælk
  • 2 spsk smør
  • 2 spsk mel
  • salt og peber
  • muskatnød
  • Tarteletter

Sådan laver du tarteletter med broccoli og forårsløg
Pocher broccolien og sæt den til afdrypning. Hak forårsløget fint og svits det på en varm pande.
Smelt smørret og pisk den med melet. Tilsæt fonden lidt efter lidt til det tykner, derefter mælken. Smag til med salt, muskat og peber. Hæld broccoli og forårsløg i og server i opvarmede tarteletter.

20130113-175155.jpg

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top