Tagliatelle med semitørrede tomater og basilikum

Sprøde tomater. Saftig basilikum og masser af parmesan. Så kan det næsten ikke blive lettere at lave god mad.
Det er bestemt ikke tomatsæson, men det er det jo stort set aldrig i Danmark. Til gengæld er cherrytomater ofte ret søde og smagfulde, og efter en omgang semi-tørring smager de af sommer.

  • 20 modne cherrytomater
  • Olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • Tørret tagliatelle
  • En stor dusk basilikum
  • En humpel parmesan

Sådan laver du tagliatelle med semitørrede tomater og basilikum
Skær halvdelen af tomaterne i halve og læg dem i et ovnfad fad penslet med lidt olivenolie. Tør tomaterne ved 180 grader i ca 30-40 minutter til de begynder at tørre lidt ud og blive lidt seje.
Kog pastaen i en gryde. Hak de sidste tomater fint og sæt dem til side.
Hak hvidløget og steg det i olie i en dyb pande. Tilsæt de tørrede tomater, derefter basilikum og de friske tomater. Vend den afdryppede pasta i blandingen sammen med halvdelen af den revne parmesan. Vend det hele godt rundt og server med mere parmesan.

20130108-153720.jpg

 

 

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top