Tacos med stegt fisk og krydderolie

Der stod tacos med fisk som stikord til aftenmaden for nylig. Hvordan fisken endte med at blive svøbt i beignetdej og friturestegt, så det var en engelsk pub værdigt, er ikke til at svare på. Men det fungerede forbløffende godt – ja fuldstændig fantastisk godt faktisk. England møder Mexico.

Du skal bruge:

  • 300 gram hvid fast fisk
  • 1 dl øl
  • 1 æg – delt i hvide og blomme
  • Salt og peber
  • 80 gram hvedemel
  • 1/2 tsk bagepulver
  • Olie til friture
  • En stak tacos
  • 1 avocado i skiver
  • Lidt syltede rødløg
  • 1 lime i både
  • 1 dl olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 håndfuld persille
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • salt og peber

Sådan gør du:
Start med at lave den dej, som du skal dyppe fisken i.
Rør æggeblomme, mel, øl og bagepulver sammen. Tilsæt lidt salt og peber. Pisk æggehviden stiv og vend den i dejen.
Skær fisken i mundrette strimler. Dyb dem i dejen og kom dem straks i 180 grader varm olie. Steg dem til de puffer op og bliver gyldne. Læg dem på fedtsugende papir.
Blend olien med krydderurter og hvidløg og smag til med salt og peber.
Fyld dine tacos med stegt fisk, rødløg og avocado og dryp med frisk lime og krydderolie.

Tacos med fisk

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top