At kalde denne ret for en carpaccio, er nok lige at stramme den, men det lyder bedre end rå svampe, skåret i meget tynde og fine skiver med ost lavet af ged fra et eller andet sted i italien.
Opskriften en mere en generel anvisning, frem for en egentlig opskrift. No worries, det kan ikke gå galt. Bare følg din smagsløg og sunde fornuft, med mindre du er Anders Breivik. I det tilfæde skal du bare spise en ordentlig skudefuld rød fluesvamp og springe ned i et bur med brunstige gorillaer.

Du skal bruge:
En slat pecorinoost
Nogle friske champignon
Nogle friske østershatte
Lidt purløg
Lidt god olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du:
Skær alle svampene i tynde skiver. Snit purløg fint. og smuldre noget pecorino. Fordel svampene på et fad, drys med purløg og pecorino. Leg Jamie Oliver med olivenolien og giv hele retten en tur med salt og peber kværnen.
Server som forret sammen med noget frisk surdejsbrød.

svampecarpacchio2

Written by

Hvis du på denne side falder over en ret med hjerne, lever, hjerte, hale, tæer, hoved eller insekter, så er jeg sandsynligvis ophavsmand til den. Jeg er gastronomisk interesseret med en forkærlighed for det alle andre ikke vi have og i visse tilfælde afskyr.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top