Suveræne grillede asparges med citron, timian og løgkarse

I denne sæson er jeg fuldstændig pjattet med citrontimian, som har en anderledes og mere frisk smag end dens traditionelle fætter timian.
Den er ikke sådan lige til at få i konsum, men lige nu er den overalt i plantecentre og store supermarkeder der sælger krydderurter til udplant. Køb én. Nej, køb lige to, for du kommer ti at opleve, at den kan bruges til alt muligt.
De her asparges hitter til enhver grillfest og klæder bøffer, fisk og kylling lige godt.

  • 1 bundt grønne asparges
  • 1 bundt hvide asparges
  • 1/2 dl olivenolie
  • Skal og saft fra en citron
  • En dusk frisk citrontimian
  • En dusk løgkarse
  • Salt og peber

Sådan gør du:
Knæk det nederste af aspargesene og skræl de hvide med en tyndskræller.
Bland olie med citronskal, citronsaft, finthakket timian, løgkarse og salt og peber.
Pensl alle asparges med marinaden og grille den ved medium varme ganske kort tid, til de lige begynder at tage lidt farve.
Tag dem af varmen og hæld den resterende marinade over.
Server med det samme.

[adsenseyu2]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top