Squashsalat med trøffel og mynte

Kender I det der med, at man har en 5-6 trøfler, som man hellere må se at få brugt, mens de stadig er gode?
Nej?
Vi har i årevis haft en lidt anderledes fryser-disponering end så mange andre. Hvor mange fylder den med Mou-supper, frosne grøntsagsblandinger og Danafrost-pizzaer bruger vi som regel en skuffe på trøfler. Der skal være plads til forskellighed.
Og trøfler går skam fint til det meste. Denne salat ingen undtagelse.

  • 1 stor squash
  • 1 lille rødløg
  • 1/2 trøffel
  • En stor dusk mynte
  • Olivenolie
  • Saft fra en citron
  • Salt og peber

Sådan gør du: 
Skræl squashen i tynde strimler med en tyndskræller. Vend squashen citronsaft og en par gode sjatter olivenolie. Skær rødløg i tynde skiver og vend den i salaten sammen med mynte-kviste.
Riv rigeligt med frisk trøffel hen over og server.

Squashsalat med trøffel

[adsenseyu1]

Written by

Hvis du på denne side falder over en ret med hjerne, lever, hjerte, hale, tæer, hoved eller insekter, så er jeg sandsynligvis ophavsmand til den. Jeg er gastronomisk interesseret med en forkærlighed for det alle andre ikke vi have og i visse tilfælde afskyr.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top