Kender I det der med, at man har en 5-6 trøfler, som man hellere må se at få brugt, mens de stadig er gode?
Nej?
Vi har i årevis haft en lidt anderledes fryser-disponering end så mange andre. Hvor mange fylder den med Mou-supper, frosne grøntsagsblandinger og Danafrost-pizzaer bruger vi som regel en skuffe på trøfler. Der skal være plads til forskellighed.
Og trøfler går skam fint til det meste. Denne salat ingen undtagelse.
- 1 stor squash
- 1 lille rødløg
- 1/2 trøffel
- En stor dusk mynte
- Olivenolie
- Saft fra en citron
- Salt og peber
Sådan gør du:
Skræl squashen i tynde strimler med en tyndskræller. Vend squashen citronsaft og en par gode sjatter olivenolie. Skær rødløg i tynde skiver og vend den i salaten sammen med mynte-kviste.
Riv rigeligt med frisk trøffel hen over og server.
[adsenseyu1]