Squashruller med mascarpone-creme

Hvis du køber grøntsager i supermarkedet, har du sikkert bemærket, at du lige nu får kastet squash i nakken for en slik. Det er med andre ord squash-sæson, (hvert fald hvis man er en squash, der er opvokset i Spanien eller et hollands drivhus)
Og inden du får set dig om, er der modne squash i køkkenhaven, og dermed er det til at finde ud af, hvad du skal stille op med dem. Har du bare en enkelt plante kan du glæde dig over mindst ti flotte squash. Hvis du som os, kom til at sætte seks planter ud, ja så får du en udfordring!
Her en en måde, at gøre has på nogen af dem.

Du skal bruge

  • 2 store squash
  • 100 gram mascarpone
  • 50 gram parmesan, fintrevet
  • 2 spsk pesto (Køb en god eller lav den selv)
  • Skal fra 1 citron
  • Salt og peber

Sådan gør du: 
Brug en tyndskræller eller mandolinjern til at skrælle tynde strimler af squash. Drys dem med lidt salt, og lad dem ligge i en halv times tid, så de smider lidt væske. Skyl dem grundigt for overskydende salt og lad dem tørre på et rent viskestykke.
Bland mascarpone med fintrevet citronskal og fintrevet parmesan og smag til med peber og salt.
Kom en klat mascarponecreme på hver squashstimmel og en smule pesto, og smør det ud på hele fladen. Rul den sammen og rejs den op. Brug evt en tandstik til at holde sammen på den.
Fortsæt fremgangsmåden med de resterende squash-strimler.

Squashruller med mascarpone

[adsenseyu1]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top