Squash- og aubergine dip med ricotta og pesto

Denne dip blev til af en bunke køleskabsrester og resultatet er en snasket dip i verdensklasse, som du kan spise til din grillede kylling, stegte grøntsager eller hvad du nu finder på. Du skal også være velkommen til at stikke en håndfuld nachos ned i dippen og se hvad der kommer op. Biledet

  • Du skal bruge:
  • 1 aubergine, i 1×1 cm. tern
  • 1 squash, i 1×1 cm. tern
  • 100 g. ricotta
  • 50 g. pesto
  • Olivenolie
  • Citronsaft
  • Salt og peber

Sådan gør du:
Drys salt på squash og aubergine tern og lad dem stå i en time. Skyl saltet af og tør squash- og auberginetern grundigt.
Kom godt med olivenolie på en pande og varm dem op til middelhøj varme. Steg grøntsagerne på panden indtil de er gyldne. Lad dem dryppe af og vend dem med ricotta og pesto. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Dip med squash og ricotta

[adsenseyu1]

Written by

Hvis du på denne side falder over en ret med hjerne, lever, hjerte, hale, tæer, hoved eller insekter, så er jeg sandsynligvis ophavsmand til den. Jeg er gastronomisk interesseret med en forkærlighed for det alle andre ikke vi have og i visse tilfælde afskyr.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top