Sprøde pankostegte aubergine-snacks

Under det her sprøde lag gemmer der sig noget så sundt som aubergine. Og det grønne dér er super sundt basilikum. Spiser du dem, er du allerede godt igang med dine “6 om dagen”. Med andre ord. Dette er en meget sund, grøntsagsbaseret ret. Punktum!

Jeg kan godt lide at servere snacks for min mand, mig selv og vores gæster. Der er generelt ikke noget hyggeligere end et fadfuld hapsere og et glas koldt vin. Næsten når som helst på dagen.

De her hapsere er voldsomt nemme, tager ikke ret lang tid at lave, og alle kan lide dem. Til gengæld skal du være forberedt på, at dit hus lugter af friture i tiden efter. Men det er man egentlig ikke så optaget af, når man står midt i crispy heaven.

Sprøde aubergine-parmesan snacks

Ingredienser

  • 1 aubergine
  • 1 dl mel
  • 1 æg
  • 2 dl pankorasp
  • Olie til stegning

Sådan gør du

  • Skær aubergine i tern
  • Vend dem i mel..
  • ..derefter sammenpisket æg...
  • ...og til sidst i panko
  • Kom dem i varm (180 grader) olie i små portioner til det bliver gyldne og sprøde
http://raavarecirkus.dk/sproede-aubergine-snacks/

Post Tags
Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top