Sprøde småkager med hasselnødder

  • 250 gram hvedemel
  • 100 gram flormelis
  • 175 gram smør
  • 1 knvspids salt
  • 100 gram hasselnødder malet til mel
  • 1 æg
  • 1 vaniliestang

Sådan gør du:
Bland det bløde smør med de andre ingredienser, og ælt det sammen til en fast dej. Stil dejen på køl mindst en time – så er den lettere at arbejde med.
Tril dejen ud til en lang pølse, som du skærer i skiver af ca. 1 cm.
Sæt småkagerne på bagepapir og bag ved 200 grader i 5-10 minutter. Skru derefter varmen ned på ca. 130 grader og lad dem tørre færdige.
De færdige småkager er tørre, og rigtig fine til en kop espresso.

20121125-173012.jpg

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top