[adsenseyu1]

Jeg elsker kokos, og derfor rangerer kokosmakroner højt på min liste over søde snacks.
De er seje indeni, sprøde udenpå, og den eksotiske kokossmag står godt til den mørke chokolade, man altid skal huske at pensle dem med.
De holder længe i en kagedåse, og er dermed ikke dumme at have på lager til uventede kaffegæster.

  • 6 æggehvider
  • 300 rørsukker
  • 200 gram kokosmel
  • 100 gram mørk chokolade

Sådan gør du:
Start med at riste kokosen på en tør pande. Det skal kun lige nøjagtigt begynde at dufte godt af kokos.
Vend æggehvider med sukker og kokos, og varm det hele forsigtigt op i en tykbundet kasserolle. Det må ikke koge på nogen måde, bare blive godt lunet igennem.
Fordel kokosmassen i store toppe på bagepapir og bag dem ved 175 grader i ca 10-15 minutter til de er lysebrune udenpå.
Køl dem helt af, inden du pensler dem med tempereret chokolade.

20121021-200431.jpg

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top