Spinatsalat med avocado, feta og blåbær

Det er ikke fordi, vi er ved at blive vegetarer, på vej med en salat-kogebog eller bare er blevet enormt sunde at bloggen for tiden vrimler med salater. Det er såmænd bare blevet sommer, og så har vi en tendens til at skifte oksehøjreben, pasta og gryderetter ud med friske salater for en stund. Bare lige til vitamindepoterne er genopfyldte og vi har fået nydt alt det sprøde, friske, der vrimler op af jorden. Nå ja, og så forsøger vi at holde os lidt væk fra stivelse og sukker for en stund. Bare lige så figuren er på plads og vi kan give den gas, når sommerferien står for døren om få uger.
Hvis du er én af dem der svært at se salat som andet end iceberg med agurketern og dåsemajs, så kig lige efter her, for denne salat er fænomenal-fantastisk.
Vi serverede den til en ovnbagt lakseside med krydderurter og citron.

I denne salat er der til 2 personer

  • 100 gram babyspinat
  • 2 avocado
  • 100 gram feta
  • 100 gram friske blåbær
  • En sjat olivenolie
  • Saft fra 1/2 citron
  • Salt og peber

Sådan gør du: 
Skyl spinaten godt og vend dem med blåbær. Skær avocado i tern og vend den i. Smulr feten i. Giv det hele en god sjat olivenolie og masser af citron. Drys med masser af frisk peber og lidt salt. Server med det samme.

Spinat, feta, avocado og blåbær

 

[adsenseyu1]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top