Mere stenbiderrogn?! Jep, du kan godt!
Okay, hvis du virkelig er mæt af stenbiderrogn – for slet ikke at tale om stenbiderrogn på små pandekager – så hold et års pause, så du kan give den gas igen fra næste forår. Men hvis du stadig ikke kan få nok, så er her endnu en pragtfuld måde at servere de små baby-stenbidere på.
Kast dem på et fad og gør dine gæster glade inden middagen, eller server dem som en forret til dig selv. Du må godt!

Her er der hapsere til ca 8 personer

  • 2 æg
  • 2 dl mælk
  • 200 gram mel
  • 200 gram spinat
  • 1 tsk bagepulver
  • Salt og peber
  • Smør til stegning
  • 100 gram stenbiderrogn

Sådan gør du: 
Skyl spinat og hak det fint. Kom det på en pande med en spsk smeltet smør og sauter til det falder sammen. Smag til med salt og peber.
Pisk æg, mælk, bagepulver og mel sammen til en tyk pandekagemasse. Tilsæt evt mere mel.
Kom halvdelen af spinaten i pandekagedejen og vend rundt.
Steg små blinis på en varm pande med lidt smør.
Top hver blinis med lidt spinat og en skefuld stenbiderrogn.

Spinatblinis med stenbiderrogn

 

[adsenseyu2]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top