Der er unægteligt lidt stille på bloggen for tiden. Det skyldes ikke, at vi lever af take away, men blot det ubestridelige faktum, at en hel masse andet end fylder mere på dagsordenen, og at minimennesket på 13 måneder samtidigt har nået en fase, hvor han insisterer på, at aftensmad skal serveres inden kl. 17.30, hvis ikke verden skal synke i grus på grund af lavt blodsukker. Og selv om han så også er i en fase, hvor han efterfølgende kun kan holde bordskik i lige nøjagtigt 7 1/2 minut, før det bliver mere interessant at:

– Smide dækkeservietten på gulvet
– Tromme med bestikket
– Fodre hunden
– Klatre på trapper
– Flytte rundt på spisebordsstolene

….ja så betyder det, at mad indimellem skal serveres lidt snapt, og i forbifarten er det ikke altid, at retten når forbi foto-shooting.

Det nåede denne ret dog. Måske var det fordi, den til gengæld ikke tog mange minutter at lave. Den duer selvfølgelig kun, hvis du er pjattet med oliven. Har du stadig ikke lært at sætte pris på det, ja så er kun ét at gøre: Spis 1 oliven hver dag i 14 dage. Start med de milde, sorte soltørrede og slut af med de faste grønne. Efter 14 dage har du vænnet dine smagsløg til oliven-smagen, og du er 1) Blevet rigtig voksen og 2) blevet indviet i en verden der er større og bedre. Punktum!

Spaghetti med oliven

Ingredienser

  • 200 g blandede, udstenede oliven
  • 1/2 dl god olivenolie
  • 1/2 dl hvidvin
  • 200 gram tørret spaghetti
  • En håndfuld cherrytomater, hakket
  • En stor dusk frisk basilikum
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kog spaghettien efter pakkens anvisning
  • Kom olivenolie på panden og tilsæt tomater og oliven - varm igennem i et par minutter
  • Tilsæt hvidvin og kog det lidt ind
  • Smag til med peber og tilsæt den kogte, afdryppede pasta og vend rundt.
  • Server med frisk basilikum
http://raavarecirkus.dk/spaghetti-med-oliven/

 

olivenpasta

Post Tags
Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top