Snack med rugbrød, kulmule og bacon jam

Det her en en rigtig tøm-køleskabet-hapser – hvis du altså ligger inde med en rest rugbrød, lidt kulmule og noget bacon jam. (which we did)
Men det er også én af den slags hapsere, som du bare kan lave et fad af og knalde på bordet sammen et par flasker vin eller bobler. Så er festen ligesom igang.

Her bliver til seks små hapsere – du ganger bare op, hvis I er mange

Du skal bruge:
6 stykker kulmule på størrelse med en yatzy-terning
6 stykker rugbrød som er dobbelt så store som kulmulestykkerne
6 tsk. bacon jam

50 g. smør

Sådan gør du:
Kom kulmulestykkerne i en forvarmet ovn ved 200 g. i 5 minutter eller steg dem på en pande. Rist rugbrød på en pande med smørret, indtil det er sprødt. Anret hvert stykke rugbrød med en tsk. bacon jam og et stykke kulmule ovenpå. Pynt evt. med dild.

 

snack_1

[adsenseyu1]

Share Post
Written by

Hvis du på denne side falder over en ret med hjerne, lever, hjerte, hale, tæer, hoved eller insekter, så er jeg sandsynligvis ophavsmand til den. Jeg er gastronomisk interesseret med en forkærlighed for det alle andre ikke vi have og i visse tilfælde afskyr.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top