Små lakse-hapsere på ristet stenalderbrød

Det er nu ikke fordi, vi er er synderlig palæo-tilhængere her i huset, men vi er svært glade for stenalderbrød, som vi tit spiser til frokost, morgenmad og ikke mindst til ost!
Og da vi forleden havde lyst til en sprød hapser til et glas mousserende vin, var det det eneste “brød” i huset. Heldigvis viste det sig, at det smager næsten endnu bedre skåret i ultra tynde skiver og ristet i ovnen. På den måde kommer smagen af ristede kerner og nødder endnu mere til sin ret.
Her er brødet serveret med røget laks vendt med lidt fløde og forårsløg.
Opskriften er sådan lidt omrtræntlig. Brug så meget laks du har (lyst til) og tilsæt lidt fløde, så det lige binder.

 

Små lakse-hapsere på ristet stenalderbrød
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Ingredients
  • Nogle skiver stenalderbrød – skåret ultra tyndt (Feks på en pålægsmaskine)
  • Et par skiver røget laks
  • 1 forårsløg
  • Lidt fløde
  • Frisk peber
Instructions
  1. Kom de tynde skiver brød på en rist og smid dem i ovnen ved 200 grader til de er tørre og sprøde.
  2. Hak laksen groft og vend den med lidt fløde til den samler sig.
  3. Hak forårsløg fint og kom så meget i, du synes.
  4. Krydr med peber.

laksehapser2

[adsenseyu1]

 

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top