En sociolog lavede for et års tid siden en undersøgelse af, om diverse populære madprogrammer på TV, fik danskerne til at lave mere hjemmelavet mad.
Den hårdtslående nyhed var, at nok elskede danskerne at se Price-drengene og Annemad på TV, men de lavede ikke retterne.
Den søde sociolog havde nok ikke været i min omgangskreds, for ud over at vi i egen husstand er begyndt at spise bankekød, beuff saute stroganoff og gulerødder a la creme, har jeg opdaget at Mississippi mudpie, pulled pork og beuf bearnaise pludselig er kommet på menuen til diverse gæstebud.
Skagbo Rødspætterne her er ingen undtagelse, og en af de retter som vi ydmygt har kopieret fra de to trinde herrer.
  • 2 flåede spætter
  • Rugmel
  • Salt og peber
  • Smør + neutral olie
  • Nye kartofler
  • Tyttebær
  • Sukker
  • Kruspersille

Sådan gør du:
Skær rødspætterne på tværs i tre stykker hver. Drys dem med salt og lad dem stå i 15-20 minutter. Vend dem derpå i rugmel og steg dem brune og sprøde i Smør tilsat lidt neutral olie.

Servér dem med nye kogte kartofler drysset med hakket persille, brunet smør og tyttebær rørt med sukker.

20120911-130055.jpg

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top