Cheapass: Sesampaneret rødspætte med broccolisalat

Denne Cheapass ret tager ikke mange minutter at lave men smager virkelig godt. Fiskefileterne bliver ret smækre af at få en tur i sesampanering, inden de møder panden.
Fisk er ellers ikke billig mad – med mindre du fanger dem selv – men de her rødspætter er fanget i den lokale Rema1000 til 30 kr for en pakke, hvilket må betegnes som yderst rimeligt.
Bor du ved Vestkysten ved du nok, hvor du skal bjerge dine rødspætter, og københavnere kan med fordel besøge fiskekutteren fra Jammerbugten, der næsten altid har rødspætter til en 10er.

Sesampaneret rødspætte med broccolisalat
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 2
Ingredients
  • 2 rødspætter i fileter
  • 1 æg
  • 4 spsk sesemfrø
  • 25 gram smør til stegning
  • 1 broccoli
  • 1 stort æble
  • 1 håndfuld hasselnødder
  • 2 spsk cremefraiche
  • Salt og peber
Instructions
  1. Del broccolien i buketter og pocher dem i kogende vand i et par minutter. Dryp dem godt af.
  2. Rist nødderne på en tør pande og hak dem groft.
  3. Smag creme fraiche til med salt og peber og vend det sammen med broccolien.
  4. Skær æblet i grove tern og vend dem sammen med broccolien.
  5. Kom de hakkede nødder i salaten.
  6. Smelt smørret på panden.
  7. Vend fiskefileterne i æg og derefter i sesam.
  8. Steg fisken ved medium varme på begge sider til de er gyldne og sprøde.

fisk_sesam1

[adsenseyu2]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top