Selleri kan godt lide gedeost – og den bedste selleribøf får du ved at saltbage en hel selleri og skære den i skiver, stege den i olivenolie, gratinere med gedeost og dryppe med lidt balsamico. Voila. Veggiefood for everyone!

  • 1 selleri
  • 1/2 rulle gedeost
  • Rosmarin
  • Salat
  • Olivenolie
  • Ristede nødder

Sådan laver du selleri med gedeost
Tilbered en hel selleri efter saltbagning-metoden.. Når den er kold skærer du den i skiver og steger den på en varm pande i lidt olivenolie. Fordel skiver af gederulle og rosmarin på selleriskiverne og gratiner dem i ovnen ved 200 grader et par minutter til osten begynder at smelte.
Dryp med balsamico på inden servering.
Server med en grøn salat – her med lidt ristede nødder og en alm. vinagrette og ristede rugbrødsfritter. (rugbrød skåret i lange stykker og ristet på panden i lidt olivenolie)

selleri_gedeost

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top