Sauce tartare kan ledsage en rå bøf, men oftest bliver den brugt til fisk og skaldyr. Og den er obligatorisk til fish and chips.
Det er en mayonaisebaseret sauce, som minder ret meget om en hjemmelavet sauce remoulade til forveksling.
Men ligesom remoulade laves på et utal af måder afhængig af hvor i verden du er, er det lidt det samme med sauce tartare.
Opskriften kommer lige her – det er hvert fald sådan vi laver den.

  • 1 æggeblomme
  • 1 spsk sennep
  • 1 spsk citronsaft
  • Salt og peber
  • 2 dl vindruekerneolie
  • 3 spsk yoghurt
  • 6 cornichoner
  • 1 lille dusk dild
  • 1 lille dusk persille
  • 1 spsk kapers

Sauce tartare

[adsenseyu2]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top