Sandwich med grillost, tomat og parmaskinke

Du skal dælme lede længe, for at købe en god sandwich i København. Mærkeligt nok, for der er nok der byder sig til. Men så er det jo smart, at det ikke tager mange minutter, at flække en bolle og selv fylde den med lækkerier. 
Denne er lavet med smeltende varm grillost og skal af samme grund spises med det samme – grillost egner sig ikke rigtig til at stå – så får det en lidt mystisk, gummiagtig konsistens.
Du skal bruge gode burger- eller sandwichboller – find en god bager eller bag dem selv. De er her egentlig bare lavet over denne skabelon, som er seje og sprøde og en anelse grove i det.

Burger med grillost, tomat og parmaskinke
 
Prep time:
Cook time:
Total time:
Ingredients
  • 1 pakke grillost eller halloumi
  • Lidt olie til stegning
  • 2 burgerboller
  • 2 tomater
  • 2 forårsløg
  • 4 skiver god parmaskinke
  • 2 spsk sennep
  • 2 spsk olivenolie
  • Saften fra 1 citron
  • Salt og peber
Instructions
  1. Flæk burgerbollerne og smør bundende med sennep.
  2. Varm en pande med lidt olie. Skær osten i tykke skiver og steg dem på begge sider til de er gyldne.
  3. Skær tomater i skiver og forårsløg i tynde ringe.
  4. Fordel ost, tomater, skinke og forårsløg i brødet.
  5. Rør en dressing af olivenolie, citron og salt / peber og dryp lidt hen over burgeren, før du lægger låget på og serverer.
Serving size: 2 Sodium: 78mg

 

grillostburger1

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top