Saltbagte rødbeder med gedeosttoast og balsamico

Man kan sagtens koge sine rødbeder, men når man saltbager dem bibeholder man meget mere smag, og de får en meget mere fast konsistens.

  • 500 gram rødbeder
  • 500 gram salt
  • 4 skivert daggammelt brød
  • 1/2 gederulle
  • Honning
  • Balsamico

Sådan gør du:
Skyl rødbederne med lad skralle side på. Læg dem i et ildfast fad, og dæk med salt. Bag rødbederne i ovnen ved 200 grader i cirka en time. Når rødbederne er møre (måske skal de have en halv time mere) tages de ud af ovnen, og så skal du smutte skrallen af dem.
Skær dem i passende stykker og vend dem i salt, peber og balsamico.
Gederullen skæres ud i skiver og lægges på brødet. Dryp lidt honning på brødet og gratiner i ovnen ved høj varme til osten er blød og let gylden.

20120224-213223.jpg

 

20120814-200140.jpg

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top