Afarter af denne salat er faktisk én af de mere autentiske cypriotiske serveringer med halloumi. Men så kom vi lidt bresaola ved, et drys forårsløg, lidt solsikkefrø og noget citronskal, og så var det så som så med autenciteten. Men det smager fuldstændig fantastisk og af ren og skær sommer. Med hvidvin i glasset og friskbagt brød på siden er den sommeraften sikret.
Du skal bruge:
- 1/2 vandmelon
- 1 pakke grillost
- Lidt olivenolie
- 3 forårsløg
- Skal fra 1 citron
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dusk frisk mynte
- 1 skiver bresaola
Sådan gør du:
Skær vandmelonen i tern og anret dem på et fad. Hak mynten og forårsløgene fint og vend det rundt med vandmelonen. Riv citronskalen hen over og kom skiver af bresaola ved.
Skær osten i tykke skiver og steg dem gyldne i lidt olivenolie på en varm pande. Anret osten oven på salaten. Risk solsikkekernerne på en tør pande og drys over. Server med det samme mens osten stadig er varm.