Salat med lammehjerter og artiskok

Der er kun et hjerte på et lam og mindst et par køller og 12 koteleter. Alligevel bliver der hurtigere meldt udsolgt på de sidste udskæringer. Denne salat er en god begynder-ret ud i indmad.

  • 1 lammehjerter
  • 2 artiskokker
  • Olivenolie
  • Forårsløg
  • Blandet bittert salat
  • Krydderurter
  • Sennep
  • Æblecidereddike
  • Honning
  • Rugbrød
  • Smør

Sådan gør du:
Skær de rensede lammehjerter ud i tynde skiver,
Fjern artiskokkens yderste blade og skær den ud i kvarte. Fjern de fine fimrehår i midten. Vend hjerter og artiskokker med olie, salt og peber, og steg dem på en varm grillpande eller i en varm ovn under grill.
Hjerterne skal stadig være lidt rosa i midten,

Snit forårsløget fint ud i helt tynde skiver.

Lav en dressing af 1 del sennep, 2 dele eddike og 3 dele olivenolie, og smag til med salt, peber og lidt honning. Vend salaten med forårsløg, artiskokker, lammehjerter og krydderurter.

Server med smørristede rugbrødsstave.

20120919-114406.jpg

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top