Salat med kyllingelever, valnødder og blå ost

Kyllingelever – og alt andet lever – er herre sundt, den bedste jern-kilde du kan få, (med mindre du tit slikker på et metalrør) og alene af den grund bør du sætte det på menuen regelmæssigt.
En anden grund til at spise lever er, at det faktisk smager rigtig godt. Især hvis du pepper den lidt op og ikke oversteger den.
Derudover har vi en forbandet pligt til at spise op, siden vi har valgt at slagte et dyr. Du kan heller ikke bare sprætte en ko op for at spise mørbraden!
Lever holder 100! Kom nu. Spis!

  • 200 gram kyllingelever
  • Olivenolie
  • 1 salathoved
  • 1 lille løg
  • 1 håndfuld valnødder
  • 50 gram blå ost
  • Salt og peber

Sådan gør du: 
Skyl salaten og riv den i mindre stykker. Anret på et fad eller en tallerken.
Varm olien op og steg kyllingeleverne på panden et par minutter. De må ikke få for meget varme, og skal stadig være svagt rosa i midten. Krydr med salt og peber.
Skær løg i tynde skiver og skær osten i mindre tern. Rist nødderne på en tør pande.
Anret kyllingelever, løg, ost og løg ovenpå salaten og server med det samme.

Salat med kyllingelever, valnødder og blå ost

[adsenseyu1]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top