Kyllingelever – og alt andet lever – er herre sundt, den bedste jern-kilde du kan få, (med mindre du tit slikker på et metalrør) og alene af den grund bør du sætte det på menuen regelmæssigt.
En anden grund til at spise lever er, at det faktisk smager rigtig godt. Især hvis du pepper den lidt op og ikke oversteger den.
Derudover har vi en forbandet pligt til at spise op, siden vi har valgt at slagte et dyr. Du kan heller ikke bare sprætte en ko op for at spise mørbraden!
Lever holder 100! Kom nu. Spis!
- 200 gram kyllingelever
- Olivenolie
- 1 salathoved
- 1 lille løg
- 1 håndfuld valnødder
- 50 gram blå ost
- Salt og peber
Sådan gør du:
Skyl salaten og riv den i mindre stykker. Anret på et fad eller en tallerken.
Varm olien op og steg kyllingeleverne på panden et par minutter. De må ikke få for meget varme, og skal stadig være svagt rosa i midten. Krydr med salt og peber.
Skær løg i tynde skiver og skær osten i mindre tern. Rist nødderne på en tør pande.
Anret kyllingelever, løg, ost og løg ovenpå salaten og server med det samme.
[adsenseyu1]