Salat med grillede ferskner, ost, mynte og spicy pekannødder

Jeg er ret pjattet med frugt i min salat, som – i den rigtige dosis –  giver en rigtig god balance til mange salater. Denne gang var det ferskner, jeg kastede min kærlighed på. Osten giver en skøn, salt fedme, som gør, at det bliver en super mættende middagssalat. Og så de der crunchy, spicy pekannødder på toppen med et drys frisk mynte. Så kan den der sommer altså godt snart komme an.

Du skal bruge: 
4 ferskner
1 pakke grillost eller halloumi
En håndfuld pekannødder
1 nip tørret chili
1 pakke blandet salat
1 lille dusk frisk mynte
8 spsk olivenolie
1 spsk honning
2 spsk æbleeddike
Salt og peber

Sådan gør du:
Del fersknerne i halve og fjern stenen i midten. Skær osten ud i tykke skiver. Grill begge dele på en varm grillrist.
Rist nødderne i en spsk olie og et nip tørret chili. Tag dem af varmen og lad dem køle lidt af. Drys med salt.
Lav en dressing ved at mixe olivenolie, honning og eddike og smag til med salt og peber.
Vend salaten i dressingen. Anret salaten med ferskner og ost og drys med knuste nødder og mynte.

Salat med grillede ferskner

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

Top