Savoiardi – Hjemmelavede ladyfingers

Ladyfingers er alfa og omega i en tiramisu, og de koster ikke mange kroner at købe. Men faktisk er de også ret nemme at bage selv, og så smager de cirka 10 gange bedre – især helt nybagte. Faktisk tror jeg ikke, at jeg ville have lyst til at spise en ladyfinger fra supermarkedet med mindre den var godt camoufleret af et lag mascarponecreme og lidt booze, men de hjemmelavede smager så godt, at du kan spise dem som sprødt tilbehør til alle mulige dessertcremer eller bare en kop espresso.

Savoiardi – Hjemmelavede ladyfingers
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 30 min
Ingredients
  • 4 æg
  • 100 gram sukker
  • 1 vaniljestang
  • 100 gram hvedemel
  • Lidt sukker til drys
Instructions
  1. Del æg i blommer og hvider og pisk æggehviderne stive med halvdelen af sukkeret.
  2. Pisk blommerne lyse og luftige med resten af sukkeret og kornene fra vaniljestangen.
  3. Fold halvdelen af melet ind i blommerne og fold derefter halvdelen af æggehviderne i.
  4. Fold resten af melet i og slut med forsigtigt at folde de sidste æggehvider i.
  5. Kom massen i en sprøjtepose med en rund tylle og sprøjt ca 10 cm lange lager ud på bagepapir.
  6. Drys med sukker.
  7. Bag kagerne ved 175 grader i ca 15 minutter eller til de er gyldne og gennembagte.

 

Ladyfingers

Post Tags
Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top