Sådan tørrer du selv dine græskarkerner

Det er ingen sag at omdanne en pose græskarkerner til lækre, salte snack.
Og skulle du komme til at slagte et græskar, kan jeg oplyse dig om, at det er næsten lige så nemt at få de rå, slimede kerner omdannet til noget, du kunne have hældt ud af en pose.
Der er forbløffende mange kerner i selv et lille græskar, så stop madspild og grib en ske!

  • Indmad fra et græskar
  • Lidt olivenolie
  • Salt

Sådan gør du:
Skær græskaret midt over og skrab alt det bløde kød ud, hvor kernerne sidder.
Læg dem i en skål koldt vand og befri dem for alt det orange kød der hænger ved. Skyl dem godt og lad dem dryppe af. Nulr dem i et rent viskestykke, så overfladevandet bliver duppet af.
Kom kernerne på en pande med en spsk olivenolie og lad dem riste ved medium varme til de begynder at poppe. Rør lidt i dem undervejs, så de ikke brænder på.
Når de begynder at svumle op, blive let gyldne og poppe af panden tager du dem af varmen og krydrer med salt.

[adsenseyu2]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top