Sådan laver du mexicansk kaffe – med et spicy twist

Jeg har aldrig været i Mexico, så hvorvidt kaffedrikken faktisk kommer fra Mexico, skal være usagt. Men det er en god varm drik at servere på en råkold november-eftermiddag – og betydeligt sjovere end grøn te.
Her er klassikeren peppet lidt op med en sjat chili-infuseret snaps. Det kan du bare undlade, hvis du ikke har, men det giver den et godt spark.

  • 1 del kaffelikør
  • 1 del chili-infuseret snaps (kan evt undlades)
  • 5 dele stærk kaffe
  • Flødeskum

Sådan gør du: 
Bryg en stærk kaffe. Kom kaffelikør og evt chilisnaps i et glas eller kop. Hæld kaffen over og top med letpisket fløde.

Mexicansk kaffe med spicy twist

[adsenseyu2]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top