Rugbrødshapsere med laks, hellefisk og cremer

Smart lille snack eller forret som er let at lave til mange. Her er der til 2 personer, men hvis du køber mere fisk, kan du servere forhapsere til en hel flok.

  • 2 tynde skiver rugbrød
  • 2 skiver røget laks
  • 2 skiver røget hellefisk
  • 1 dl cremefraiche
  • Peberrod
  • Lidt fløde
  • 1 håndfuld ærter
  • Citronsaft
  • Persille

Skær rugbrødet så tyndt som muligt, og rist det sprødt på panden i lidt olivenolie.
Lav to cremer: I den ene rører du halvdelen af cremefraichen med lidt revet peberrod, lidt fløde og krydrer med en lille smule salt.

Blend ærter med persille, citron og resten af cremefraichen, og så har du den anden creme klar.

Anret fisken hver for sig på det ristede rugbrød. Anret ærtecremen på den røgede laks, og peberrodscremen på hellefisken (eller omvendt – alt efter smag og behag)

20120814-193403.jpg

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top