Jeg er faktisk ikke sikker på, hvad jeg skal bruge rosenparfumeret sukker til.

Tænkte blot, at det var en en fin måde at konservere de skønne pink blomster på. Det lugter som et arabisk horehus…..øh som en meget skøn eksotisk kryddermarked….

Jeg tænker det kan drysses på kager, vafler, pandekager eller bruges som lyserød glasur til en kage snart. Det dufter under alle omstændigheder meget af roser og har en frisk kulør.

  • 1 glas sukker
  • En håndfuld hybenroseblade (fra en busk der ikke er ved jordhøjde!)

Sådan gør du:
Tør bladene enten i solen eller i en varmluftsovn på 30-40 grader. Når bladene er helt tørre kører du dem en tur på mini-hakkeren sammen med sukker. Blender du for lang tid, får du fin lyserød flormelis – perfekt til lyserøde cupcakes…eller noget.

 

Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top