Jordskokker kogt i fløde og rørt sammen med roquefort, rosmarin og citron. Lyder det ikke ret godt?
Heldigvis smager det også ret awesome, og fungerer som et fint tilbehør til det meste kød.
Her er det serveret med et par skiver frisk kalvelever, der er stegt på panden i lidt olivenolie, men retten vil også være god til det meste vildtkød, lidt lam eller en helstegt kylling.

Du skal bruge
8 store jordskokker
1 dl fløde
75 gram roquefort
skal fra en citron
Lidt frisk rosmarin

Sådan gør du
Skræl jordskokkerne og kog dem møre i fløde tilsat lidt vand under låg – det tager ca 15 minutter.
Hiv jordskokkerne op og rør dem sammen med roqueforten, fintrevet citronskal og finthakket rosmarin.
Smag til med salt og peber.
Server jordskokkerne med skiver af stegt lever eller f.eks. lidt vildtkød.

Jorskokker med blå ost

[adsenseyu1]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top