Rønnebærsnaps har en en syrlig friskhed, der gør sig godt til julens marinerede sild, fede oste og retter med æbler. Den friske snaps er let bitter og den tager sig nogle måneder om at blive rund og venlig. Så snart allerede nu – så er den klar til jul.

  • 6-8 klaser rønnebær
  • 1/2 flaske ren vodka eller Brøndum klar snaps

Sådan gør du:  Frys bærrene et døgns tid inden brug. Kom dem i et sylteglas og hæld snaps/vodka over. Lad det hele trække en uges tid og si bærrene fra. Derefter skal den lagre på flaske nogle måneder, så bitterheden forsvinder, og den bliver mere rund og mild.

Post Tags
Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top