Rødbedesalat med rygeost og dild

Denne pink salat er så god, at selv hvis man ikke kan lide rødbeder kan man lide denne ret.
Farven er suveræn, og i den milde dressing bliver rødbederne søde og lækre. Salaten kan spises som den er, men gør også rigtig godt an med kylling, makrel eller et sprødstegt andelår.

Rødbedesalat

  • 500 gram rødbeder
  • 100 gram rygeost
  • 100 gram græsk yoghurt
  • 3 spsk. hjemmerørt mayonaise
  • Masser af dild

Sådan gør du:
Kog rødbederne i en gryde vand til de er møre. Behold skindet på, mens du koger.
Når der er møre – efter ca . 30-40 minutter afhængig af størrelse – gnubber du skindet af dem og skærer dem i mindre tern.
Hak dilden fint, og vend den sammen med rygeost, græsk yoghurt og mayonaise- Krydr med salt og peber.

Rødbedesalat med rygeost og dild

[adsenseyu2]

 

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top