Rødbedesalat med feta og havtorn

Nu må det være slut med alt det japanske tang og miso, for herhjemme er det højsæson for bugnende mængder friske grøntsager, som vi vist også trænger til at få kastet et blik på.
Samtidig er det NU, du skal en smut ud til kysten og hamstre havtornbær, som både er hypermoderne, sunde, velsmagende og pænt tjekkede i en salat.
Samtidig er det nu, du får de bedste rødbeder, og sammen med lidt feta har du faktisk basis for et total lækker sensommer-salat.
Hvis du kender nogen der kender nogen, der selv dyrker rødbeder skal du prøve at lokke et par friskopgravede ud af dem. Hvis du ikke venter for længe, kan du sagtens spise de grønne blade, der vokser over jorden – de smager sjovt nok også af rødbede.

  • 4 store rødbeder inkl. toppe
  • En håndfuld havtorn-bær
  • 1/2 blok feta
  • Olivenolie
  • 1/2 citron
  • Salt og peber

Sådan gør du:
Vask rødbederne og skær dem i helt tynde skiver. De grønne blade vasker du og skærer ligeledes i helt tynde strimler.
Anret på en tallerken og drys med havtornbær. Smulr fetaen over salaten. Dryp olivenolie og citronsaft over og krydr med salt og peber.

Rødbedesalat med havtorn

[adsenseyu1]

Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top