“Rocky Road” med hvid chokolade, lakrids og kirsebær

Jeg er stødt på disse “rocky roads” på et utal af især amerikanske blogs og madportaler. Oftest er de lavet med mørk chokolade, mandler og marshmellow, men kreativiteten er stor, og der er vel egentlig ikke rigtig nogen grænse for, hvad du kan røre i.

Konceptet er rørende enkelt: Smelt chokolade og stop den med alt hvad hjertet begærer af nødder, tørrede frugt, karamel, nougat, skum osv.
Trænger du til inspiration, så tjek denne lækre søgning på Pinterest. 
Du kan spise dine “rocky roads” som konfekt eller hakke den og vende den i en vaniljeis Ummm…

  • 300 gram hvid chokolade
  • 150 gram tørrede kirsebær
  • 100 gram sød lakrids
  • 100 gram skumfiduser

Sådan gør du:
Smelt chokoladen over vandbad. Hak lakrids og skumfiduser i mindre stykker og vend den i den smeltede chokolade sammen med de tørrede kirsebær.
Kom massen ned i en form foret med bagepapir og sæt den køligt i et par timer inden du skærer den i firkanter og spiser.

[adsenseyu2]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

Latest comments
  • Hej Raavarecirkus! 🙂

    Nøj, sikke en skøn blog I har! Jeg er først lige faldet over den, og er allerede helt forelsket i jeres lækre retter og flotte billeder! 🙂 Jeg har før lavet rocky roads af mørk chokolade, men har tit overvejet at lave dem med hvid chokolade, og efter jeg har set denne her opskrift skal jeg da bare igang! 😀

    Mvh Maria Dyrby

    http://www.dyrbysmad.com

  • Rocky Road …… så bliver det da ikke mere klistret og lækkert 😀

Top