Cashewnødder er fantastiske i sig selv, men ristet og drysset med salt bliver de endnu bedre. Skal det så være lidt mere spicy vender du dem i finthakket chili og forårsløg. Så skal du se, hvordan gæsterne bliver kvikket op!
Tip: Køb dine cashewnødder i asiatiske butikker, som ofte har dem i større mængder til en fornuftig pris.

  • 200 gram cashewnødder
  • 1 spsk olie
  • Salt
  • 1 lille forårsløg
  • 2 thaichili / birdseye

Sådan gør du: 
Rist nødderne på en pande i lidt olie. De må genre netop begynde at tage lidt farve. Drys med salt, og finthakket chili samt forårsløg.

[adsenseyu2]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top