Ristede, saltede græskarkerner

Med en pose græskarkerner i skabet har du altid en lækker snack til et glas pre-dinner hvidvin. Eller lidt sprødt på toppen af din grøntsagssuppe eller salat.

Jeg kan godt lide dem helt plain – men du kan også krydre dem med lidt paprika, chilipulver, løgpulver eller hvad du nu har lyst til.

  • 1 pose græskarkerner
  • 2 spsk olivenolie
  • Flagesalt

Sådan laver du ristede, saltede græskarkerner: 
Varm olien op på en pande. Tilsæt kernerne. Vend dem godt rundt undervejs. Når de begynder at poppe tager du dem af varmen og lægger dem på fedtsugende papir. Køl dem af inden du serverer dem.

græskarkerner

Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

Latest comment
Top