En god opskrift på remoulade må enhver have sig. Den er nemlig uundværlig når, den står på danske grillbarsklassikere som hotdogs, fiskepinde (hjemmelavede selvfølgelig), fiskefrikadeller og meget andet godt i samme kategori. Her er vores opskrift.
- 1 æggeblomme
- 1 tsk sennep
- 1 tsk eddike
- salt og peber
- 2 dl vindruekerneolie
- 40 gram kapers
- 6 cornichoner (små syltede agurker)
- 1/2 løg
- En lille dusk persille
- 1 tsk karry
- 1/2 tsk gurkemeje
Sådan gør du:
Start med at lave en mayonnaise: Pisk æggeblommen med eddike og sennep. Tilsæt olien lidt efter lidt. Først drypvist og senere – når det binder – i en jævn stråle. Pisk godt hele tiden,
Smag til med salt og peber.
Tilsæt finthakket kapers, finthakket cornichoner, finthakket persille og finthakket løg. Vend karry og gurkemeje i.
[adsenseyu2]