En god opskrift på remoulade må enhver have sig. Den er nemlig uundværlig når, den står på danske grillbarsklassikere som hotdogs, fiskepinde (hjemmelavede selvfølgelig), fiskefrikadeller og meget andet godt i samme kategori. Her er vores opskrift.

  • 1 æggeblomme
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk eddike
  • salt og peber
  • 2 dl vindruekerneolie
  • 40 gram kapers
  • 6 cornichoner (små syltede agurker)
  • 1/2 løg
  • En lille dusk persille
  • 1 tsk karry
  • 1/2 tsk gurkemeje

Sådan gør du:
Start med at lave en mayonnaise: Pisk æggeblommen med eddike og sennep. Tilsæt olien lidt efter lidt. Først drypvist og senere – når det binder – i en jævn stråle. Pisk godt hele tiden,
Smag til med salt og peber.
Tilsæt finthakket kapers, finthakket cornichoner, finthakket persille og finthakket løg. Vend karry og gurkemeje i.

[adsenseyu2]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top