Råmælksost med kompot af klementin og pomerens

Denne kompot kræver, at du er så heldig, at du kan få fat i noget kandiseret pomerans – og det er altså lidt af en udfordring skulle jeg hilse og sige, men skaffede noget hos ASA spice i Torvehallerne.
Kan du i stedet skaffe kandiseret appelsinskal – eller lave det selv – kommer du også langt, men pomerens er meget mere bitter, og det er netop bitterheden der gør, at du her får verdens bedste citruskompot. Not joking!
Her er den serveret med Kry – en råmælksost fra Arla Unika, som bestemt er et produkt, der er værd at sætte tænderne i. Og så behøver du sådan set ikke så meget andet end lidt godt brød.

Råmælksost med kompot af klementin og pomerens
Prep time:
Cook time:
Total time:
Ingredients
  • 3 klementiner
  • 100 gram pomerens
  • 75 gram sukker
  • 1 vaniljestang
Instructions
  1. Skræl klementinerne og skær dem i mindre stykker.
  2. Hak pomerensskallen groft.
  3. Kom begge dele i en lille gryde med sukker og vaniljekorn + stang
  4. Kog kompotten op – ca 10 minutter og lad den køle af.

klementinkompot2

[adsenseyu1]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top