Rå vagtelæggeblommer med stenbiderrogn

Vi spiser tit snacks og hapsere. Det er altid på menuen, når der er gæster, og rigtig ofte bliver der også tryllet en enkelt appetizer frem, når vi alligevel er igang med at lave mad på en hverdag. (Undskyld, vi ved godt, at vi er irriterende overskudsagtige, men vi har ikke børn. Til gengæld har vi snacks. Og vin…)

Denne her fandt vi på, da vi alligevel havde en rest stenbiderrogn og et par vagtelæg i køleskabet (For hvem har ikke det? Igen undskyld)

Her er til en enkelt hapser. Så er jeg sikker på, at du selv kan gange op: 

  • 1 vagtelæg
  • 1 lille teske stenbiderrogn
  • En lille kvist dild
  • Evt lidt salt
  • To dråber citronsaft
  • 1/2 skive tynd tørsaltet bacon

Sådan gør du:
Smag stenbiderrognen til med finthakket dild, salt og citronsaft. (Nogle rogn er saltede fra fiskehandleren, andre er ikke).
Hak baconen meget fint og steg den sprød på en varm pande.
Kom en rå æggeblomme ovenpå og drys med lidt bacon. Server med det samme.

Rå vagtelægblomme med stenbiderrogn

 

[adsenseyu2]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top