Indianerene har spiste dem i århundreder, men vi andre har nok lidt sværere ved at se de store anvendelsesmuligheder for den lidt grove riskorn (som ret beset slet ikke er ris men græs-frø), De er en noget straffende variant til basmati eller jasmin, selv om det er flot at blande lidt af dem i.
Men noget, man med fordel kan bruge dem til, er som sprød topping på supper og salater eller som snacks.

  • En spsk. olivenolie
  • En håndfuld riskorn
  • Flagesalt

Sådan gør du
Tilberedningsmetoden er rørende enkel. Kom de rå,tørrede riskorn på en glohed (jeg mener glohed) pande med en lidt olivenolie. (Du kan også helt undvære olien)
Vent et par sekunder til de begynder at poppe og springe rundt på panden. Tag dem af og drys med salt.

poppederis3

[adsenseyu1]

Post Tags
Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

Latest comment
Top