Popcorn med karamel og sesam

Popcorn smager godt. Karameller kan vi også godt lide. Her er en all-in-one, der forener det bedste fra to verdener.
Og husk nu at popcorn i teorien er majs – altså en grøntsag = sundt!

  • 1/2 dl tørrede majskerner
  • 1/2 dl ahornsirup
  • 5 spsk brun farin
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1/2 tsk salt

Sådan gør du:
Pop majskernerne i en gryde med låg.
Bland sukker og sirup i en gryde og varm det op til ca 120 grader. Kom smørret ved og kog det hele op til ca 135-140 grader.
Smør et ildfast fad med lidt smør og vend og popcornene ud herop.
Fordel karemellen over popcornene, drys med sesamfrø og salt og skynd dig at vende det hele rundt, så karamel, sesam og salt bliver fordelt godt. Vend det hele ud på et stykke bagepapir og forsøg at skille popcornene lidt fra hinanden, inden det hele størkner.
Køl helt af og server.

Popcorn med karamel og sesam

[adsenseyu2]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top