Pizza med løg, pølse og hvidløgsolie

Det er slet ikke spor svært at finde en rigtig dårlig oksekødspølse. Kig ned i supermarkedets køledisk, og du vil finde meter på meter stablet med elendig kødpålæg. Det kan IKKE bruges til pizza!
Køb evt en af Aalbæks pølser, eller se hvad din lokale slagter har hængende i loftet.

Lav en god pizzadej – F-eks denne her, som du lader hæve i en times tid inden brug.

  • 15 gram gær
  • 2 tsk salt
  • Ca. 500 gram hvedemel (Tipo 00)
  • 2-3 spsk. olivenolie

Derudover skal du bruge:

  • 1/2 kugle mozerella
  • 1 løg i tynde skiver
  • 8 skiver god tør oksekødsspegepølse
  • 1/2 dl olivenolie
  • 3 fed hvidløg

Sådan gør du:
Varm din ovn og bagesten op til 250 grader. Det kan sagtens tage mere end en halv time. Rul din pizzadej tyndt ud – gerne i durummel.

Lav en hvidløgsolie ved at finhakke hvidløg og bland det med olivenolien.

Fordel mozerella, løg og pølse på bunden, og bag den i 5-10 minutter til bunden er sprød og osten smeltet. Inden servering drypper du lidt hvidløgsolie på.

20121003-155606.jpg

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top