Vi bliver aldrig trætte af pizza. Den gode, sprøde, hjemmelavede altså. De der hedder noget med Hawaii, Napoli eller Italiana fra en biks der hedder noget i retning af det her. kan vi nu godt undvære.

Jo simplere ingredienser, desto større krav til råvarer. Så her er der ingen vej udenom friskplukket rosmarin, nye, sprøde kartofler og en fed bøffelmozerella.

Når du nu stabler fyldet ovenpå din pizza, så sørg for at efterlade nogle tomme pladser på bunden. På den måde får dejen et par lommer hvor den kan hæve under bagningen, og du får en luftig pizza.

Opskriften på pizzabund kan du finde her.

  • 1 portion pizzadej
  • Olivenolie
  • 1 kugle bøffelmozerella
  • 2-3 nye kartofler
  • Et par rosmarin-kviste
  • 1 fed hvidløg i tynde skiver
  • Flagesalt
  • Peber

Sådan laver du pizza med kartoffel, hvidløg, rosmarin
Rul pizzadejen ud. Pensl den forsigtigt med lidt olivenolie og læg mozerellaen på. Kom ultratynde kartoffelskiver ovenpå, Krydr med peber, kom rosmarinen og hvidløget ved og bag den i en glohed ovn til den begynder at blive sprød og gylden.
Drys med lidt flagesalt inden servering.

Written by

Hvis du på denne side falder over en ret med hjerne, lever, hjerte, hale, tæer, hoved eller insekter, så er jeg sandsynligvis ophavsmand til den. Jeg er gastronomisk interesseret med en forkærlighed for det alle andre ikke vi have og i visse tilfælde afskyr.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top