Ansjoser er på ethvert tapaskort og er samtidigt én af de nemmeste tapas, du overhovedet kan servere. Hvis du altså bruger ansjoser fra dåse. Du er naturligvis også velkommen til at starte fra bunden med helt friske fisk.
I Spanien har man frygtelig gode ansjoser på dåse, og de kan spises som de er, men de bliver ekstra fine af lige at blive frisket op med lidt frisk olivenolie og lidt krydderurter.

Du skal bruge

2 dåser ansjosfileter
4 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
2 spsk finthakket persille
Frisk peber

Sådan gør du:
Vens ansjosfileterne med olivenolie, eddike, friskkværnet peber og finthakket persille. Server med brød og et glas fino sherry eller endnu bedre – tør cava!

Marinerede ansjoser

Post Tags
Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top